Bästa Gaming Headset

När det kommer till att välja gamingheadset så finns det några viktiga saker som man bör tänka på, vill man ha trådat eller trådlösa hörlurar? hur mycket bör man spendera? vilken tillverkare man föredrar?
Det kan vara väldigt svårt då det finns hur mycket som helst att välja bland och det kan kosta mellan några hundralappar till några tusenlappar.

I den här guiden har vi tagit med ett urval av de bästa gamingheadsets för att göra det lättare för dig att hitta just det du är ute efter. Vi kommer att ta med billiga och dyra, samt trådade och trådlösa hörlurar.


Topplista – Bästa Gamingheadset 2023


Här nedanför har vi framställt en topplista på de headsets som vi rekommenderar för dig som vill hitta ett headset som passar just för dig!


Steelseries Arctis 5

Steelseries Arctis 5 är det bästa gaming headset enligt oss!

Steelseries Arctis 5 är helt klart en av de bästa gamingheadsets på marknaden. Den är otroligt bekväm och har ett riktigt bra ljud men också väldigt prisvärd. Mikrofonen på hörlurarna är brusreducerade och utdragbar. Dock så är de inte helt ljudisolerade, är det en stökig miljö kan du behöva skruva upp ljudet en del.

+ Fantastisk komfort
+ Funkar även till PS4 och Xbox One
+ Prisvärd

– Läcker ljud utifrån

Klicka här för att läsa mera och köp på kjell och company!

Klicka här för att läsa mera och köp på webhallen.com!

Klicka här för att läsa mera och köp på komplett.se!


Asus ROG Strix Fusion Wireless Headset

Asus ROG Strix Fusion Wireless Headset

Föredrar du ett par trådlösa hörlurar? Då är detta ett headset för dig, det har ett grymt tryck i ljudet och en riktigt härlig bas. Headsetet har runt 12-16h batteritid beroende på vilken volym du använder. Ända nackdel är att mikrofonen hade kunnat varit lite bättre.

+ Grym batteritid
+ Skön komfort
+ Prisvärd för att vara trådlös

– Inte den bästa mikrofonen

Klicka här för att läsa mera och köp på kjell och company!

Klicka här för att läsa mera och köp på webhallen.com!


Razer Kraken Gaminheadset

Bra gamingheadset från razor

Ett riktigt bra all-around headset från Razer. Bra ljud och bra mikrofon och med en inbyggd volymkontroll. Finns inte mycket att klaga på när det gäller denna produkt.
Funkar även bra att använda till PS4.

+ Virtuellt surroundljud (THX)
+ Bra ljudkvalité och mikrofon
+ Bekväma

– THX adaptern funkar endast till PC
– Mikrofonen saknar brus reducering

Klicka här för att läsa mera och köp på kjell och company!

Klicka här för att läsa mera och köp på komplett.se!


HyperX Cloud II

Snygga och billiga gaming hörlurar med mikrofon

Här finns det inte mycket man kan klaga på! Ett headset som håller hög kvalité för ett väldigt bra pris. Den har en enkel och bra design och framför allt otroligt bekväma, både ljudet och mikrofonen håller en riktigt bra standard och tillkommer även med virtuellt 7.1-ljud.
Funkar att använda till spelkonsol eller till mobil.

+ Hög kvalité för pengarna
+ USB- eller 3,5 mm-anslutning
+ En av de bästa som finns i denna prisklass
+ Fantastisk komfort

– Ingen programvara för anpassat ljud
– Matt basljud

Klicka här för att läsa mera och köp på kjell och company!

Klicka här för att läsa mera och köp på webhallen.com!

Klicka här för att läsa mera och köp på komplett.se!Varför välja ett gaming headset?

Om du spelar mycket dator spel så är ett par gamingheadset en av det viktigaste sakerna att investera i när det kommer till att höja din spel upplevelse. Ett bra ljud och en väl fungerande mikrofon är det första steget du bör ta för en bra gaming upplevelse.

#1 Ljudet

Inte bara när det kommer till att gamingheadsets tar ljudet till en helt annan nivå en vad vanliga headsets gör, så läggs det även på en helt ny dimension när det kommer till att höra ljud i spel.
Ljudet blir mycket bredare, mer tydligt, på ett sätt som bara vanliga hörlurar i samma prisklass aldrig kommer upp till.

#2 Komforten

De bästa gamingheadsets är alltid väldigt bekväma, vilket underlättar enormt vid långa spel sessioner framför datorn. Eftersom hörlurarna också är riktat mot framförallt gamers så kommer de oftast med häftig belysning och en väldigt snygg design som vilken gamer som helst skulle föredra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *